Over Ons

Wie zijn wij?

RandstadCarsolutions Benelux is al ruim 24 jaar officieel Ross-Tech LLC importeur, distributeur en vertaler van VAG COM Diagnose Software voor de Benelux. 

Onze doelstelling was en is om betaalbare kwaliteitsproducten voor de automotive industrie aan te kunnen bieden. Hiervoor werken we samen met diverse distributeurs in en buiten Nederland. De focus van RandstadCarsolutions Benelux is gericht op alle soorten kwaliteitsproducten die te maken hebben met het uitlezen van voertuigen; personenauto's, motorfietsen en zwaardere bedrijfswagens. Om de klanten goed te kunnen bedienen zijn we gespecialiseerd in VAG, BMW en Mercedes voertuigen. Met onze 25 jarige ervaring op dit vlak kunt u dus zeker zijn van de aanwezigheid van de noodzakelijke kennis.

 

Wat bieden wij?

VCDS systeem:

Met VCDS kunt u niet alleen de foutcodes van een voertuig uitlezen maar veel meer doen zoals het hercoderen van een regelapparaat welke tegenwoordig een vereiste is om een regelapparaat te kunnen vervangen. Een specifieke meetwaarden  bekijken bij het onderzoeken van een foutcode,  onderdeelnummer uitlezen en nog veel meer… Dit alles voor de laagste prijs direct van de importeur voor de Benelux.

De door ons aangeboden VCDS systeem is geschikt voor de Nederlandse en Engelstalige VCDS programma. De Nederlandse vertalingen zijn gebaseerd op de origineel Duitse vertalingen en komen daardoor beter tot hun recht bij het aanduiden van een storing. U kunt door deze vorm van vertaling de foutcode ook zonder verdere aanpassing met uw dealer communiceren of daarmee in de officiële VAG handleidingen nader uitzoeken. 

 

Waarom wij ?

RandstadCarsolutions Benelux werkt in tegenstelling tot andere VCDS aanbieders met de volgende zekerheden:

  1. Veilig betalen via de huidige en meest gangbare betaalmethoden
  2. Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt voor cross-selling
  3. Producten die wereldwijd hun sporen hebben verdiend; in zowel de particuliere als de professionele markt
  4. Twee jaar harde garantie op de hardware
  5. Kosteloze updates van de software, sinds 2002 bieden we dit ook aan. (mogelijk mits dit door de ontwikkelaar wordt veranderd)
  6. Verzenden alleen op basis van verzekerde verzending en aangetekend
  7. Snelle bezorgservice door gebruik te maken van POSTNL, TNT en/of DHL
  8. Eigen reparatieservice als een adapter buiten de garantie op de een of andere wijze defect raakt

 

         Kortom, kwaliteitsproducten met betaalbare prijzen in elk formaat en met zekerheid !


Identiteit van de ondernemer


RandstadCarsolutions Benelux  (De website RandstadCarsolutions Benelux, opgericht in 2001, is sinds 2020 een onderdeel van Asset Consultancy BV )

E-mailadres:           support@randstadcarsolutions.nl  [reactie binnen 24uur, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar]


Bankgegevens:

IBAN:  NL28 INGB 000 425345

BIC:     INGBNL2A


Kamer van Koophandel:

KvK-nummer:                       77579364

BTW-identificatienummer:    NL861053278B01