Welkom bij RandstadCarsolutions Benelux

VAG COM Diagnose Systeem HEX-CAN-USB (Nederlands en Engels)

 

Met VCDS heeft u geen ander tool nodig om uw VW, AUDI, SEAT of Skoda uit te kunnen lezen. Het gebruik is eenvoudig en is bij uitstek geschikt voor gespecialiseerde garagebedrijven maar ook voor VAG hobbyisten. VCDS bestaat sinds 2000 en wordt wereldwijd in diverse talen als beste tool voor uw VAG voertuig verkocht.

De door ons aangeboden HEX-CAN-USB adapter is naast de oudere VAG modellen (zonder een OBD2 aansluiting) ook geschikt voor de VAG voertuigen met een OBD2-stekker die via een of twee K-lijnen communiceren, ruwweg zijn dit de VAG voertuigen van 1996 tot de allernieuwste en hedendaagse VAG voertuigen. Met het optionele VAS5051/2 verloop is het zelfs ook mogelijk de oudere VAG voertuigen (ca.1990 - 1996) die voorzien zijn van deze OBD aansluiting uit te lezen, zie onze rubriek verloopadapters voor deze optie.

De VAG voertuigen na bouwjaar 2003 hebben een adapter met CAN protocol nodig om de functionaliteiten van VAG COM te kunnen benutten en deze adapter heeft ook die functionaliteiten.

Het is vrij eenvoudig om deze adapter te gebruiken door de volledig automatisch schakelende protocol zoeker dus de gebruiker hoeft voor de rest niets in te stellen. Dat maakt onze adapters uniek. De gebruiker hoeft dus niets te schakelen en/of kabels te verwisselen.

Dit is de enige adapter die alle functies van deze laatste VAG voertuigen kan uitlezen en waar mogelijk kan resetten.

VCDS is eenvoudig in gebruik, software installeren en de hardware is direct te gebruiken met de bijbehorende volledige functionaliteiten van VAG COM Diagnose Software (VCDS).

 

RandstadCarsolutions Benelux is officieel importeur, vertaler en distributeur van VCDS voor de Benelux sinds 2002.

Aanbevolen

Categorie niet gevonden!

Categorie niet gevonden!
Powered By OpenCart
RandstadCarsolutions Benelux © 2017