VCDS Nederlands

Ross-Tech® HEX-NET® Ongelimiteerd Pro-Kit

Ross-Tech® HEX-NET® Ongelimiteerd Pro-Kit
Merk: Ross-Tech
Model: HEX-NET® Pro-Kit
Beschikbaarheid: Out Of Stock
Prijs: €698,17
Excl. BTW: €577,00
Aantal:  
   - of toevoegen aan -   

VCDS® met HEX-NET® Professioneel  Pro-Kit    - WiFi & USB -

 

Ross-Tech® HEX-NET® adapter is ontworpen om gebruikt te kunnen worden op Microsoft Windows® platform. De HEX-NET® Pro-Kit is uitermate geschikt om zeer snel diagnose uit te kunnen voeren op VAG voertuigen van 1990 t/m heden. Deze adapter is geschikt voor de toekomstige VAG voertuigen en de VAG Professional.

Met de HEX-NET®krijgt u twee testers in een enkel adapter.......Het kan worden gebruikt met de bekende Windows VCDS® programma (VCDS Classic®) met een USB aansluiting van uw PC naar HEX Net® Interface of via de WIFI verbinding.

Tegelijkertijd kan het ook worden gebruikt met VCDS-Mobile® software die in een browser op een toestel loopt. Het werkt op vele platformen zoals: Android®, iOS (Apple)®, Windows®, Linux® etc.. Het vereist slechts een Internet Browser functie en een WIFI verbinding! Makkelijker kan het dus niet.

De VCDS-Mobile® vereist internettoegang om specifieke functies te gebruiken. Bijvoorbeeld Coderen, Basis Waarden, Adapttatie en onder andere functies met Veilige Toegang.

Dit is de adapter voor de VAG professional in een handige VAG opbergkoffer en met Optische Test Loop Kit !
 
 

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht            Goed

Voer onderstaande code in:Powered By OpenCart
RandstadCarsolutions Benelux © 2017