Meest gekocht
  • VCDS Nederlands
VCDS Nederlands
Welkom bij RandstadCarsolutions Benelux - VCDS

VCDS©  (VAG COM Diagnose Systeem Nederlands en Engels)

Met VCDS heeft u geen ander tool nodig om uw VW, AUDI, SEAT of Skoda uit te kunnen lezen. Het gebruik is eenvoudig en is bij uitstek geschikt voor gespecialiseerde garagebedrijven maar ook voor VAG hobbyisten. VCDS bestaat sinds 2000 en wordt wereldwijd in diverse talen als beste tool voor uw VAG voertuig verkocht.

VCDS is eenvoudig in gebruik, software installeren en de hardware is direct te gebruiken met de bijbehorende volledige functionaliteiten van VAG COM Diagnose Software (VCDS).

Het VAG-COM Diagnose Systeem (VCDS©) is een krachtig hulpmiddel waarmee alle Volkswagen, Audi, Seat en Skoda voertuigen uitgelezen kunnen worden. Het is een een diagnostisch hulpmiddel bij uitstek die in een garagebedrijf en/of of in de kofferbak van deze voertuigen niet mag ontbreken.

Met VCDS kunt u geld besparen door eerst zelf met uw PC en VCDS het probleem in uw voertuig te diagnosticeren. De moderne voertuigen bevatten zeer geavanceerde computers die op deze wijze goed kunnen aangeven wat er aan de hand is.Na enkele keren zelf diagnose stellen kunt u uw aanschafprijs terugverdienen.

Met VCDS kunt u:

 

Met het optionele VAS5051/2 verloop is het zelfs ook mogelijk de oudere VAG voertuigen (ca.1990 - 1996) die voorzien zijn van deze OBD aansluiting uit te lezen, zie onze rubriek verloopadapters voor deze optie.

VCDS is eenvoudig in gebruik, software installeren en de hardware is direct te gebruiken met de bijbehorende volledige functionaliteiten van VAG COM Diagnose Software (VCDS©).

VCDS wordt met 2 soorten adapters geleverd: met WIFI of zonder WIFI :

 

RandstadCarsolutions Benelux is officieel importeur, vertaler en distributeur van VCDS voor de Benelux sinds 2002.

 

Affiliate Programma

RandstadCarsolutions Benelux - VCDS Affiliate programma is gratis en bied u de mogelijkheid geld te verdienen door een link, of meerdere linken, naar RandstadCarsolutions Benelux - VCDS of specifieke producten te plaatsen op uw website. Elke verkoop via deze link(s) levert u een commissie op. De huidige commissie is 10%.

Voor meer informatie zie onze Affiliate Voorwaarden.

Powered By OpenCart
RandstadCarsolutions Benelux - VCDS © 2021