Over Ons & Privacy

Wie zijn wij?

RandstadCarsolutions Benelux is sinds 2002 officieel Ross-Tech LLC importeur, distributeur en vertaler van VAG COM Diagnose Software voor de Benelux. 

Onze doelstelling was en is om betaalbare kwaliteitsproducten voor de automotive industrie aan te kunnen bieden. Hiervoor werken we samen met diverse distributeurs in en buiten Nederland. 

De focus van RandstadCarsolutions Benelux is gericht op alle soorten kwaliteitsproducten die te maken hebben met het uitlezen van voertuigen; personenauto's, motorfietsen en zwaardere bedrijfswagens. Om de klanten goed te kunnen bedienen zijn we gespecialiseerd in VAG, BMW en Mercedes voertuigen. Met onze 10 jarige ervaring op dit vlak kunt u dus zeker zijn van de aanwezigheid van de noodzakelijke kennis.

 

Wat bieden wij?

VCDS systeem:

Met VCDS kunt u niet alleen de foutcodes van een voertuig uitlezen maar veel meer doen zoals het hercoderen van een regelapparaat welke tegenwoordig een vereiste is om een regelapparaat te kunnen vervangen. Een specifieke meetwaarden  bekijken bij het onderzoeken van een foutcode,  onderdeelnummer uitlezen en nog veel meer… Dit alles voor de laagste prijs direct van de importeur voor de Benelux.

De door ons aangeboden VCDS systeem is geschikt voor de Nederlandse en Engelstalige VCDS programma. De Nederlandse vertalingen zijn gebaseerd op de origineel Duitse vertalingen en komen daardoor beter tot hun recht bij het aanduiden van een storing. U kunt door deze vorm van vertaling de foutcode ook zonder verdere aanpassing met uw dealer communiceren of daarmee in de officiële VAG handleidingen nader uitzoeken. 

 

Waarom wij ?

RandstadCarsolutions Benelux werkt in tegenstelling tot andere VCDS aanbieders met de volgende zekerheden:

  1. Veilig betalen via de huidige en meest gangbare betaalmethoden
  2. Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt voor cross-selling
  3. Producten die wereldwijd hun sporen hebben verdiend; in zowel de particuliere als de professionele markt
  4. Een jaar harde garantie op de hardware
  5. Kosteloze updates van de software, sinds 2002 bieden we dit ook aan. (mogelijk mits dit door de ontwikkelaar wordt veranderd)
  6. Verzenden alleen op basis van verzekerde verzending en aangetekend
  7. Snelle bezorgservice door gebruik te maken van TNT en/of DHL
  8. Eigen reparatieservice als een adapter buiten de garantie op de een of andere wijze defect raakt

Kortom, kwaliteitsproducten met betaalbare prijzen in elk formaat en met zekerheid !

 Identiteit van de ondernemer

RandstadCarsolutions Benelux

Telefoonnummer:    +31(0)624645518                         (alleen tussen 18.00-19.00)

E-mailadres:           support@randstadcarsolutions.nl  [reactie binnen 24uur, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar]

Bankgegevens:

IBAN:  NL28 INGB 000 425345

BIC:     INGBNL2A

Kamer van Koophandel:

KvK-nummer:                       53654595

BTW-identificatienummer:  NL 861053278B01

 

Privacy Beleid 

1. RandstadCarsolutions Benelux erkent het belang van uw privacy. Alle informatie die u aan ons geeft, zal worden bewaard en vrijgegeven in overeenstemming met de wet op de bescherming van persoonsgegevens.

2. Registratie - Bezoekers van de RandstadCarsolutions Benelux-website kunnen zich op verschillende manieren registreren:

3. RandstadCarsolutions Benelux zal uw gegevens niet aan derden doorgeven voor cross-selling activiteiten.

4. RandstadCarsolutions Benelux zal de verzamelde statistieken opmaken in rapporten voor intern gebruik. Deze statistieken zullen geen informatie bevatten, waardoor een derde u persoonlijk zou kunnen identificeren.

5. RandstadCarsolutions Benelux slaat alle ingevoerde gegevens veilig op.. De toegang tot onze beveiligde webserver wordt strikt gecontroleerd.

6. RandstadCarsolutions Benelux.nl maakt op deze website gebruik van statistische informatie om bezoekersinformatie betreffende de website te meten en te analyseren. 

Powered By OpenCart
RandstadCarsolutions Benelux - VCDS © 2020