Meest gekocht
  • VCDS Nederlands
VCDS Nederlands
Welkom bij RandstadCarsolutions Benelux - VCDS

VCDS©  (VAG COM Diagnose Systeem Nederlands en Engels) 

VCDS - RandstadCarsolutions Benelux is al meer dan 20 jaar uw geautoriseerde VCDS importeur, vertaler en distributeur voor de Benelux. 

Met VCDS heeft u geen ander tool nodig om uw VW, AUDI, SEAT of Skoda uit te kunnen lezen. Het gebruik is eenvoudig en is bij uitstek geschikt voor gespecialiseerde garagebedrijven maar ook voor VAG hobbyisten. VCDS bestaat sinds 2000 en wordt wereldwijd in diverse talen als beste tool voor uw VAG voertuig verkocht.

VCDS is eenvoudig in gebruik, software installeren en de hardware is direct te gebruiken met de bijbehorende volledige functionaliteiten van VAG COM Diagnose Software (VCDS).

Het VAG-COM Diagnose Systeem (VCDS©) is een krachtig hulpmiddel waarmee alle Volkswagen, Audi, Seat en Skoda voertuigen uitgelezen kunnen worden. Het is een een diagnostisch hulpmiddel bij uitstek die in een garagebedrijf en/of of in de kofferbak van deze voertuigen niet mag ontbreken.

Met VCDS kunt u geld besparen door eerst zelf met uw PC en VCDS het probleem in uw voertuig te diagnosticeren. De moderne voertuigen bevatten zeer geavanceerde computers die op deze wijze goed kunnen aangeven wat er aan de hand is.Na enkele keren zelf diagnose stellen kunt u uw aanschafprijs terugverdienen.

Met VCDS kunt u:

 

Met het optionele VAS5051/2 verloop is het zelfs ook mogelijk de oudere VAG voertuigen (ca.1990 - 1996) die voorzien zijn van deze OBD aansluiting uit te lezen, zie onze rubriek verloopadapters voor deze optie.

VCDS is eenvoudig in gebruik, software installeren en de hardware is direct te gebruiken met de bijbehorende volledige functionaliteiten van VAG COM Diagnose Software (VCDS©).

VCDS wordt met 2 soorten adapters geleverd: met WIFI of zonder WIFI :

 

RandstadCarsolutions Benelux website is officieel importeur, vertaler en distributeur van VCDS voor de Benelux sinds 2002. Zie deze link voor de geautoriseerde VCDS verkooppunen in uw regio. De door ons geleverde software is 100% getest en sinds 2001 ontwikkeld en gecorrigeerd op vertaalfouten.

Wij controleren en testen onze software voordat we het publiceren en bieden alleen 100% originele Ross-Tech hardware aan. Al meer dan 20 jaar uw vertrouwd adres voor een getest en goed gereedschap.

Waarom goedkoper dan andere aanbieders ? Onze prijzen houden we al nagenoeg 20 jaar zoveel mogelijk gelijk aan Ross-Tech prijzen in de USA. Wij geloven dat een goed product niet duur hoeft te zijn. Door slim in te kopen, logistiek te optimaliseren en zonder tussenpersonen kunnen we VCDS goedkoper aanbieden in de Benelux.

RandstadCarsolutions Benelux website is sinds 2020 onderdeel van Asset Consultancy BV.

 

HEX-V2® 10VIN

HEX-V2®  10VIN
HEX-V2®  10VIN
Merk: Ross-Tech
Model: HEX-V2 10 VIN
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: €434,39
Excl. BTW: €359,00
Aantal:  
   - of toevoegen aan -   

VCDS® HEX-V2®     - USB Interface -

 

Adapter voor 10 verschillende VIN en USB aansluiting

Onze nieuwe en opvolgende adapter van de vorige HEX-CAN adapters. De HEX-V2 adapter is beter voorbereid op de toekomstige software uitbreidingen en VAG voertuigen vanaf 2017. Het is leverbaar in gelimiteerde uitvoering van 3, 10 of in ongelimiteerde VIN versie. Met deze interface and VCDS software maakt u uw Windows® PC een krachtig Diagnose Systeem.

Naast de update van de oudere HEX-CAN adapter is dit ook uw adapter die robuuster en beter bestand is voor dagelijks professioneel gebruik. Wij bieden een drietal versies aan van deze VCDS adapter:

- HEX-V2  Ongelimiteerd         ; Te gebruiken op ongelimioteerd aantal VAG voertuigen en daarmee geschikt voor de professional

- HEX-V2  Gelimiteerd 10 VIN ; Te gebruiken op maximaal 10 verschillende VAG voertuigen

- HEX-V2  Gelimiteerd 3 VIN   ; Te gebruiken op maximaal 3 verschillende VAG voertuigen

 

Wat krijgt u bij ons bij het originele VCDS kit:             

  • Originele VCDS adapter van Ross-Tech
  • Download link voor laatste nieuwe versie
  • Software licentie met onbeperkt updaten
  • Opbergkoffer
  • Helpdesk en ondersteuning per email
  • VCDS handboek digitaal meegeleverd

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht            Goed

Voer onderstaande code in:Powered By OpenCart
RandstadCarsolutions Benelux - VCDS © 2022